Eventfilm

Eventfilm till företaget

På Sparky Films förstår vi att varje event är unikt och förtjänar att bli ihågkommet. Oavsett om det är en företagskonferens, en produktlansering, en välgörenhetsgala eller en musikfestival, kan vi hjälpa dig att fånga magin och energin i ditt event med en professionellt producerad eventfilm.

Spara dina events på film

En eventfilm är mer än bara en dokumentation av vad som hände. Det är en chans att återuppleva de mest minnesvärda ögonblicken, att dela upplevelsen med dem som inte kunde vara där, och att skapa en varaktig påminnelse om ditt event. Med vår expertis inom filmskapande kan vi skapa en film som inte bara fångar händelserna på ytan, utan också känslan och atmosfären av ditt event.

Vårt team av erfarna filmskapare och berättare kommer att arbeta nära dig för att förstå ditt event och din vision för filmen. Vi tar hand om allt, från planering och inspelning till redigering och efterproduktion, och levererar en färdig film som kan delas på sociala medier, visas på din webbplats, eller användas i framtida marknadsföringskampanjer.

Vi har över trettio års erfarenhet i branschen och har arbetat med några av Sveriges största varumärken och evenemang. Vi är stolta över att vara flexibla och lyhörda, och vi älskar att bidra med egna idéer till projekten. Ingenting är omöjligt för oss.

Ge era event en större räckvidd

En eventfilm från Sparky Films är mer än bara en film. Det är en chans att dela ditt event med världen, att skapa en varaktig påminnelse om de speciella ögonblicken, och att ge ditt event en större räckvidd och varaktighet. Oavsett storleken eller omfattningen av ditt event, kan vi hjälpa dig att skapa en film som gör det rättvisa.

Välkommen till Sparky Films Eventfilm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fånga magin i ditt event och skapa en film som du kan vara stolt över. Låt oss hjälpa dig att göra ditt event oförglömligt.

»De är lyhörda och flexibla, och bidrar ofta med egna idéer som är värdefulla i projekten. Sparky Films är väldigt lätta att jobba med; ingenting är omöjligt.«
Mattias Sandberg
»Daniel är grymt professionell och får alltid en fin relation med personerna framför kameran. Han är väldigt trevlig också. Genuin. Det vill jag verkligen understryka.«
Shirin Golrang Bergdahl
»Daniel är trevlig som bara den och läser in vad man är ute efter. Det är roligt att jobba med Sparky Films och det blir väldigt bra resultat, tycker vi.«
Fredrik Johnsson
»Det kändes rätt med Sparky Films redan från början. Daniel är väldigt lyhörd för kundens behov. Kreativ och lekfull, men det ger alltid professionella resultat.«
Anna Andréasson

Höras?

daniel@sparkyfilms.se

070-480 09 19

Älvtomtagatan 12, Örebro