Drönarfilm

Drönarfilm

Sparky Films är inte bara experter på att skapa engagerande och inspirerande filmer, vi är också mästare på att fånga världen från ovan med hjälp av drönare. Vårt team av professionella drönarpiloter och filmproducenter förvandlar din vision till en verklighet som tar andan ur tittarna.

Skapa nya möjligheter

Drönarfilm är en banbrytande teknik som har revolutionerat filmindustrin och erbjuder en helt ny vinkel för att berätta historier. Genom att använda drönare kan vi filmskapare fånga fantastiska bilder från ovan, vilket skapar en unik visuell upplevelse som inte kan uppnås med traditionella filmtekniker. Drönarfilm är inte bara begränsad till filmindustrin. Den används i en mängd olika sektorer, såsom fastigheter, turism, sport och nyhetsrapportering. Till exempel kan fastighetsmäklare använda drönarfilm för att visa upp egenskaper från ett fågelperspektiv, medan turistorganisationer kan använda det för att visa upp vackra landskap och attraktioner.

En av de största fördelarna med drönarfilm är dess flexibilitet. Drönare kan flyga till platser som är svåra att nå för människor, vilket gör det möjligt att fånga bilder från otillgängliga platser. Dessutom kan drönare flyga på olika höjder, vilket ger filmskapare möjlighet att skapa dynamiska och varierade skott. Men att skapa en effektiv drönarfilm kräver mer än bara att skicka upp en drönare i luften. Det kräver noggrann planering, kreativitet och teknisk skicklighet. Filmskapare måste tänka på saker som belysning, väderförhållanden och flygrutter för att säkerställa att vi får de bästa möjliga bilderna.

Erfarenheten som behövs

Drönarfilm är ett kraftfullt verktyg för att berätta din historia på ett unikt och fängslande sätt. Oavsett om du vill visa upp din verksamhet, en plats, eller ett evenemang, kan vi hjälpa dig att skapa en film som verkligen sticker ut. Vi har erfarenhet av att arbeta med en mängd olika projekt, från att dokumentera byggprojekt till att skapa fantastiska landskapsfilmer.

Bland annat, har vi tidigare arbetat med PE Teknik & Arkitektur för att skapa en film om Göteborgs högsta hotell, ett projekt som krävde omfattande användning av drönare. Vi har även samarbetat med Örebro Airport för att visa upp deras imponerande flygkapacitet och den stora rullbanan. Vårt team är inte bara tekniskt skickliga, vi är också kreativa filmskapare. Vi tar din idé, utvecklar den, skapar ett manus och storyboard, och sedan tar vi till luften för att fånga de bästa bilderna. Vi tar hand om allt, från inspelning till redigering, och levererar en färdig film som kan delas på sociala medier, visas på storskärm, eller skickas direkt till din kunds mobil.

Vi är stolta över att vara flexibla och lyhörda, och vi älskar att bidra med egna idéer till projekten. Ingenting är omöjligt för oss. Vi har över trettio års erfarenhet i branschen, och vi älskar fortfarande film. Låt oss hjälpa dig att berätta din historia från ovan.

»De är lyhörda och flexibla, och bidrar ofta med egna idéer som är värdefulla i projekten. Sparky Films är väldigt lätta att jobba med; ingenting är omöjligt.«
Mattias Sandberg
»Daniel är grymt professionell och får alltid en fin relation med personerna framför kameran. Han är väldigt trevlig också. Genuin. Det vill jag verkligen understryka.«
Shirin Golrang Bergdahl
»Daniel är trevlig som bara den och läser in vad man är ute efter. Det är roligt att jobba med Sparky Films och det blir väldigt bra resultat, tycker vi.«
Fredrik Johnsson
»Det kändes rätt med Sparky Films redan från början. Daniel är väldigt lyhörd för kundens behov. Kreativ och lekfull, men det ger alltid professionella resultat.«
Anna Andréasson

Höras?

daniel@sparkyfilms.se

070-480 09 19

Älvtomtagatan 12, Örebro